Sevenleri üzen haber! Zam geliyor...

Kayseri Ticaret Borsası tarafından sucuk, pastırma, buğday, arpa ve kabak çekirdeği kilo fiyatları açıklandı. Kayseri denince ilk akla gelen lezzetlerden birisi olan pastırmanın fiyatı bakın ne kadar oldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde.

Sevenleri üzen haber! Zam geliyor...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ağustos ayında KTB'nin açıkladığı rakamlara göre pastırma en düşük, 525 TL 50 kuruş, en yüksek ise 555 TL 50 kuruştu. Bugün açıklanan veriler ile pastırmaya gelen zam tutarı belli oldu. Kayseri Ticaret Borsası tarafından sucuk, pastırma, buğday, arpa ve kabak çekirdeği kilo fiyatlan açıklandı. Kayseri denince ilk akla gelen lezzetlerden birisi olan pastırmanın fiyat bakın ne kadar oldu?Sevenleri üzen haber! Zam geliyor...Pazar kahvaltılarının vazgeçilmezi olarak görülen Kayseri’nin önemli lezzetleri arasında bulunan pastırma fiyatları Kayseri Ticaret Borsası tarafından açıklandı. Gıda ürünlerine gelen zamlar pastırma fiyatlarına da yansıdı. Ağustos ayında Kayseri Ticaret Borsası tarafından açıklanan pastırma fiyatı 555 TL iken bugün açıklanan verilere göre pastırma fiyatlarına zam geldi.

Kayseri Ticaret Borsasında sucuğun kilogramı en yüksek 451 TL 50 kuruş, takım pastırmanın kilogramı ise 755 TL'den satıldı.

Borsada işlem gören bazı ürünler ve fiyatları ise şöyleSevenleri üzen haber! Zam geliyor...