Servis ücretlerine zam yapıldı mı?

Kayseri İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Mustafa Atsız okul servis ücretlerine yüzde 135 zam yapıldığını belirterek, 835 liralık servis ücretinin 2 bin liraya çıktığını öne sürdü. Peki servis ücretlerine zam yapıldı mı? Ayrıntılar Kayseri Olay olarak hazırladığımız haber bültenin de?

Servis ücretlerine zam yapıldı mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kapatılan İl Özel İdaresi’nin eski Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vali Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Mustafa Atsız’ın “Sahipsiz Kayseri” paylaşımları devam ediyor. Atsız son olarak servis ücretlerine yüzde 135 zam yapıldığını öne sürerek, “Sahipsiz Kayserimide sessiz sedasız gözlerden uzak okul ücretlerine yüzde 135 zam yapıldığnı biliyor muydunuz? 835 TL’lik servis ücreti 2000 TL’ye çıktı. Vali-Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekilleri göreve! Kent iradesi şov yapma yeri değildir” ifadeleri kullandı. 

Servis ücretlerine zam yapıldı mı?
Konuyla ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay, şu an için bir zam kararının olmadığını belirterek, okulların açılmasına yakın konunun ele alınacağını ifade etti. 
Zam için zammı mı bekliyorlar?
Akaryakıt ücretlerindeki artışa rağmen servis ücretlerine henüz bir zam yapılmamasının gerekçesi ise dikkat çekici… Kulislerden yansıyan bilgiye göre; servis işletmecileri güncel fiyatlar üzerinden bir fiyat belirleyerek, akaryakıta gelecek zamlar nedeniyle mağdur olmak istemiyor. Yani servis ücretlerine şu an zam yok ama okullar açılırken güncel akaryakıt fiyatları üzerinden yeni bir tarife belirlenecek…