'Serbest bırakıldılar'

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler vatandaşları dezenformasyona karşı uyardı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

'Serbest bırakıldılar'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler vatandaşları dezenformasyona karşı uyardı. Böhürler, Televizyon sektörünün tanınan isimlerinden İsmail Halis'in paylaşımını alıntılayarak sosyal medyada 'MOSSAD Ajanı' olarak lanse edilen kişilerin 'ajan' olmadıkları iddiasını destekledi.

Böhürler, "Aman dikkat! Bunu okurken dindar kadınları düşmanlaştıran 28 Şubat dönemi geldi aklıma. O zaman da böyle yanıltıcı 'imaj' haberler çok olurdu. Mesela Mısır’da röportajı yayınlanan tanınmış bir kadın yazarın resmi alınmış, gelinine büyü yaparken yakalanan kadın haberi olarak servis edilmişti. Kanal 7’de her gün benzer bir olay önümüze düşerdi. Haberin metni kadar bıraktığı imajı da çok önemli!" dedi.

İsmail Halis ise kamuoyuna servis edilen o görüntülerdeki bu iki kişinin de savcılık tarafından serbest bırakıldığını ve kişilerin 'MOSSAD ajanı' olmadığını ifade etti.

'Ajan değillermiş'

Halis, "Şimdi bazı acı, tuhaf, ironik hatta trajik sorular soralım !

Kamuoyuna servis edilen o görüntülerdeki bu iki kişinin de savcılık tarafından serbest bırakıldığını biliyor musunuz ?

MOSSAD ajanı olarak servis edilen sakallı kişinin sadece ikamet sorunu var imiş, Göç İdaresi Başkanlığı da evrakları eksik olduğu için deport edecek muhtemelen.
Hepsi bu.

'Fauda' kadın olarak yüzlerce ajan uzmanı arkadaşımızın binlerce cümle kurduğu o kadın da savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Peki tam olarak bu operasyonu bize kim çekti?

Milli İstihbarat Teşkilatımızın bu kadar naylon bir fatura ile toplum karşısına çıkacağına ihtimal bile vermiyoruz.

Emniyet - Savcılık 'adına' bu insanları fotoğraflamaları için gazetecilerin hepsini o gün oraya kim hizaladı, neden hizaladı, nasıl hizaladı ? 

Mossad ajanlığı gibi spotu tüm 'ajanların' görünümleri üzerinden sıradan insanları 
tüm Türkiye'ye kim neden sattı ?

Özellikle Anadolu'da bazı şehirlerde Filistin afişleri bazı resmi görevlier tarafından 
resmi izne rağmen üstüste yerlerinden söktürülüyor. Bu 'rahatsız' yapı mesela 
başka bir büyük trolleme mi yaptı ?

Bu tuhaf boşluklar paranormal boşluklar olarak kalacaktır..." dedi.