Sendika Başkanından şok iddialar! O hastanede neler oluyor?

'Yahyalı Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Duran Araç'ın 'Benim arkam güçlü, kimse bana bir şey yapamaz, istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz, ama yaptığınız şikayetler de size geri döner ve başınızı ağrıtır' şeklinde çalışanlara hakaretler ettiği ve tehditler savurduğu doğru mudur ?'

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sendika Başkanından şok iddialar! O hastanede neler oluyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Sağlık-Sen Kayseri Şube Başkanı Kamil Ünal, Yahyalı Devlet Hastanesi ile ilgili şok iddiaları gündeme taşıdı. Sendika binasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Ünal, açıklamasında, Yahyalı Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Duran Araç ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

"BENİM ARKAM GÜÇLÜ BANA KİMSE BİR ŞEY YAPAMAZ"

Ünal, şunları söyledi: Kamuoyunu aydınlatmak amacıyla, Yahyalı Devlet Hastanesi’nde yapılan haksızlıklar, mobbingler, baskılar, sendikal ayrımcılıklar, tehditler ve yer değişikliği ile ilgili hastane çalışanları tarafından sendikamızı iletilen çok sayıdaki şikayetler için sizlerin huzurunda aşağıdaki sorulara yetkililer tarafından cevap verilmesini talep ediyoruz. Yahyalı Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Duran Araç Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü makam odasını ve ünvanını kullanarak, birimine bağlı olarak görev yapan Türk Sağlık-Sen üyesi veya sendika üyesi olmayan personellere; üyesi olduğu Sağlık-Sen sendikasına üye olmaları yönünde teklifte ve telkinde bulunup, baskı yaptığı doğru mudur ?
Yahyalı Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Duran Araç’ın hastane içinde liyakata ve hizmet yılına uymadan yaptığı haksız görevledirmelere veya uygulamalara karşı çıkan personelleri, gerek hastane içinde birim değişikliği ile, gerekse ilçe dışına geçici görevlendirme ile tehdit ettiği doğru mudur ?
Yahyalı Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Duran Araç’ın makam odasında bir personelin hastanede çalışan başka bir personel için ağıza alınmayacak şekilde yaptığı küfüre göz yumduğu ve ses çıkarmadığı doğru mudur ?
Yahyalı Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Duran Araç’ın “Benim arkam güçlü, kimse bana bir şey yapamaz, istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz, ama yaptığınız şikayetler de size geri döner ve başınızı ağrıtır.” Şeklinde çalışanlara hakaretler ettiği ve tehditler savurduğu doğru mudur ?
Yahyalı Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Duran Araç’ın yaptığı haksız uygulamalar, mobbingler ve baskılar sonucunda, zaten Covid-19 ile savaşan personellerde tükenmişliğin ve bitkinliğin had safhaya ulaştığı doğru mudur ? Ülkemiz Covid-19 ile mücadelede ederken, sağlık çalışanları canları pahasına bu savaşı sürdürürken, Yahyalı Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Duran Araç hakkındaki şikayetler doğru ise, bu kişinin hala görevde kalmasının uygun olup olmadığını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.