Sendika başkanından cinsel organ yapımına şok 'LGBT' çıkışı!

Sağlık İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Soner Salcanlıer'den dikkat çeken yorum. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Sendika başkanından cinsel organ yapımına şok 'LGBT' çıkışı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sağlık İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Soner Salcanlıer’in sosyal medya üzerinden Kayseri Olay’ın “Kayseri’de karın iç zarından cinsel organ yapıldı” başlıklı sağlık haberine gönderdiği yorum dikkat çekti.

AA’nın haberine göre, Kayseri'de 27 yaşındaki kadın hastaya karın iç zarından kapalı yöntemle cinsel organ yapıldı. Geçirdiği trafik kazasında rahmi olmadığı ortaya çıkan G.Y, evlendiğinde de doğuştan cinsel organının olmadığını öğrendi. Hastalığı için şehir içinde ve dışında çok sayıda doktora başvuran G.Y, Kayseri Şehir Hastanesi'nde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu. G.Y, çok bilinmeyen bir hastalık olduğu için tedavide zorlanıldığını ve Kayseri Şehir Hastanesi'nde jinekolojik onkoloji doktoru Doç. Dr. Seda Şahin Aker'e yönlendirildiğini anlattı. Yaklaşık iki hafta önce ameliyatın yapıldığını belirten G.Y, "Benim gibi çekinen vardır, doktora gitmeye utanan vardır. İhmal etmesinler, gitsinler, tedavilerini olsunlar. Ben sağlığıma kavuştum, onlar da kavuşsunlar." dedi.

Kayseri Olay’ın da bülteninde yer verdiği habere Başkan Salcanlıer’in sosyal medya üzerinden gönderdiği yorum da dikkatlerden kaçmadı. Salcanlıer, “Bu müslüman bir ülkede nasıl kabul edilir? LGBT’leri sevindirmek mi amaç? Yoksa teşviği artırmak mı? Kıyameti koparıp helak etmek mi?” dedi.

Sağlık sendikası başkanından dikkat çeken yorum!

Öte yandan konuya ilişkin, “Kayseri’de karın iç zarından cinsel organ yapıldı” başlıklı habere ulaşmak için TIKLAYIN