Selahattin Metin Bünyan Belediyesi'ni kadar borçla devraldı?

31 Mart Yerel Seçimlerinde Selahattin Metin'in Bünyan Belediye Başkanı olmasının ardından ilk meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Belediye'nin 31 Mart 2024 tarihi itibariyle ne kadar borcu olduğu da açıklandı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Selahattin Metin Bünyan Belediyesi'ni kadar borçla devraldı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yeniden oluşan Bünyan Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Selahattin Metin başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda başkanlık divanının yanı sıra ihtisas komisyonu üyeleri, encümen üyeleri belirlendi. Toplantıda ayrıca Temizlik İşleri Müdürü olarak görev yapan Mehmet Fatih Eren’in başkan yardımcısı olarak atanması kararlaştırıldı. 

Selahattin Metin Bünyan Belediyesi'ni kadar borçla devraldı?
Toplantıda  2023 yılı faaliyet raporu da görüşülürken Bünyan Belediyesi’nin 31 Mart 2024 tarihi itibari ile eser, proje ve hizmetler için kullanılan 18 Milyon 600 Bin TL borç ile devralındığı da açıklandı. 
Meclis toplantısında konuşan Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, ‘İlçemize kazandırdığı eser ve projeleri için önceki dönem Belediye Başkanımız Özkan Altun'a teşekkür ediyoruz. Katılım ve destekleri için tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyor, alınan kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.’ dedi.