Şehitler memleketlerine uğurlandı

Kayseri'de eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Albay Uğur Yıldız ve Albay Gökhan Özen 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'nda düzenlenen askeri törenin ardından memleketlerine uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şehitler memleketlerine uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de dün sabah saatlerinde Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait SF-260D tipi bir eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Albay Uğur Yıldız ve Albay Gökhan Özen'in naaşı bugün Kayseri’de düzenlenen askeri törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

Şehitler memleketlerine uğurlandı

12’inci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’nda düzenlenen törene, Vali Gökmen Çiçek, Hava Lojistik Komutanı Tümgeneral Selçuk Aygün, Garnizon Komutanı Tuğg.Haldun Taşan, 12’inci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğg.Hasan Volkan Güleryüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Üniversite Rektörleri, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve şehit aileleri ile yakınları katıldı. 

Şehitler memleketlerine uğurlandı

Diğer yandan Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığında görevli olan ve eğitim uçuşları için görevlendirme ile Kayseri’ye gelen ve burada şehit olan Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in cenazesi bugün ikindi namazından sonra Eskişehir Hava Şehitliğine defnedilecek. İzmir Çiğli'de ikamet eden Hava Pilot Albay Uğur'un cenazesi ise Kadifekale’den kaldırılacak.

Şehitler memleketlerine uğurlandı