Şehitler memleketine uğurlanacak!

Türkiye'yi yasa boğan uçak kazasında şehit olan Albay Uğur Yıldız ve Albay Gökhan Özen 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'nda düzenlenecek törenin ardından memleketlerine uğurlanacak. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Şehitler memleketine uğurlanacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de sabah saatlerinde Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait SF-260D tipi bir eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu Şehit olan Albay Uğur Yıldız ve Albay Gökhan Özen, yarın (5 Haziran 2024 Çarşamba günü)  12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’nda düzenlenecek törenin ardından memleketlerine uğurlanacak. 

Şehitler memleketine uğurlanacak!

Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığında görevli olan ve eğitim uçuşları için görevlendirme ile Kayseri’ye gelen Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in cenazesi yarın (5 Haziran 2024 Çarşamba günü)   ikindi namazından sonra Eskişehir Hava Şehitliğinde defnedilecek. 

Kayseri’de 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan kalkan eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan Hv. Plt. Alb. Uğur Yıldız’ın da İzmir Çiğli'de ikamet ettiği ve cenazesinin Kadifekale’den kalkacağı öğrenildi.