Şehit yakınları ve Gaziler'den o iş insanına teşekkür...

Şehit yakınları ve Gaziler Derneği yönetimi iş insanı Mehmet Fedai'ye teşekkür etti. Detaylar Kayseri Olay Haber merkezinde hazırladığımız Kayseri Haber bültenimizde...

Şehit yakınları ve Gaziler'den o iş insanına teşekkür...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz,  dernek olarak kendilerine yçnelik katkılarından dolayı iş insanı Mehmet Fedai'ye teşekkür etti.
İş insanı Mehmet Fedai'nin derneğin aynı zamanda 25 yıllık fahri üyesi olduğunu ifade eden Başkan Yavuz, "şehit aileleri ve gazilerden desteğpini hiçbir zaman esirgemedi" dediği Fedai'ye teşekkür etti. 

HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, ziyaretine ilişkin şu ifadeleri kullandı: Derneğimizin 25 yıllık fahri üyesi, Baskanı olan, yüzlerce şehit ve gazi çocuğumuzun kınasını, düğününü ücretsiz yapan Ctiy One Otel Yönetim Kurulu Başkanı sayın Mehmet Fedai beyfendiye bizlere yapmış olduğu karşılıksız hizmetleri ve camiamıza gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisi her zaman koşulsuz şartsız Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizin yanında olmuş, bizlerden desteğini hiç bir zaman esirgememiştir. Camiamız adına kendisine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.