Şehit Muratdağı anısına hazırlanan yardım TIR'ı yollara düştü

Şehit Muratdağı anısına hazırlanan yardım TIR'ı yollara düştü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Milleti Yardımlaşma Derneği (TÜMYAD), Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı anısına yardım TIR’ı hazırladı. Şehit eşi  Birgül Muratdağı’nın da 12 koliyle destek verdiği yardım malzemeleri şehidin memlekeit Yozgat’ta ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Türk Milleti Yardımlaşma Derneği’nin (TÜMYAD) şehitler adına hazırladığı yardım TIR’ları ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. TIR bu kez de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın 4’üncü gününde şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı anısına yollara düştü.

Türkiye’nin dört bir yanından başlatılan kampanya ile  gelen yardım kolilerinin İstanbul’da toplandığını ifade eden Şehit eşi Birgül Muratdağı, “TÜMYAD tarafından başlatılan kampanyada gönüllü ekip çalıştı. Başkanımız Salih Kılıç’a da teşekkür ediyorum. Çok emek verdiler. Şehit eşim Mehmet’in anısına toplanan yardımlar inşallah ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Ben de elimden geldiğince katkı sunmaya çalıştım ve 12 koli hazırladım. Emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ediyorum. İstanbul’da bir araya getirilen yardımlar TIR’a yüklendi ve benim de katıldığım törenle yola çıktı.Eşimin memleketi olan Yozgat’ta ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.” dedi. Diğer yandan kampanya kapsamında yardım TIR’ı öncelikli ihtiyaç  listesi ise şu şekilde açıkladı Çocuk bezi ve maması, çikolata, şekerleme, giysi, mont, ayakkabı, atkı, eldiven, çocuk kitapları, okul çantası, temizlik malzemeleri.