Şehit Eraslan son yolculuğuna uğurlandı

2018 yılında PKK'lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda gazi olan İsmet Eraslan, sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Şehit Eraslan, son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

Şehit Eraslan son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hakkari Şemdinli’de görev yaparken 2018 tarihinde PKK’lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırı sonucu yaralanarak gazi olan Piyade Sözleşmeli Er İsmet Eraslan, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. MSB tarafından yapılan açıklamada, “Kahraman silah arkadaşımız, 29 Temmuz 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allahtan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadelerine yer verildi.

Bünyanlı olan ve 29 yaşında hayata veda eden şehit Eraslan için Kalem Kırdı Camii'nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Eraslan'ın ailesi ve yakınları ile Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti milletvekilleri Cahit Cıngı ve Şaban Çopuroğlu, 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hava Tuğgeneral Vedat Öncel, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, jandarma yetkilileri ve protokol üyeleri katıldı.

Eraslan'ın naaşı burada kılınan cenaze namazının ardından Kartal Şehitliği'ne defnedildi.
Şehit Eraslan son yolculuğuna uğurlandı

Şehidin cenaze törenine katılan Milletvekili Çopuroğlu başsağlığı mesajı da yayımladı. Çopuroğlu mesajında, Şehidimiz, "Kayserili hemşehrimiz Piyade Sözleşmeli Er İsmet Eraslan için düzenlenen cenaze törenine katıldık. Yakınlarına Allah’tan rahmet ve asil milletimize başsağlığı diliyoruz.
Vatan sağolsun." dedi.