Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanının zam isyanı!

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz'dan dikkat çeken açıklama. Yavuz, 'Şehit Aileleri ve Gazilere sahip çıkın' çağrısı yaptı.

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanının zam isyanı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Devlet yetkililerine seslendi. Yavuz, maaş zamlarına tepki gösterdi.  Başkan Yavuz, “Memurlara yapılan % 17,55 +8000 TL seyyanen zam Er Şehit Aileleri ve Gazilere yansımadığından maaşlarımız eridi. Bizler mağdur duruma düşürüldük” diye konuştu.
Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanının zam isyanı!
ER ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN MAAŞLARI ASGARİ ÜCRET SEVİYESİNE DÜŞTÜ
Yavuz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Devlet yetkililerine sesleniyoruz!
Şehit Aileleri ve Gazilere sahip çıkın unutmayın bizleri... Memurlara yapılan zamdan Er Şehit Aileleri ve Gaziler faydalanamaması camiamızı fazlası ile üzmüştür. Memurlara yapılan %17,55 +8000 TL seyyanen zam, Er Şehit Ailelerine ve Gazilere yansımadığından maaşlarımız eridi. Bizler mağdur duruma düşürüldük.  Aynı maaşı aldığımız en düşük memur aylığında gelen zamla birlikte aramızda büyük bir fark oluştu. Er Şehit aileleri ve Gazilerin maaşları asgari ücret seviyesine düştü.
Meclis’te görüşülecek kanun tasarısına Er Şehit Aileleri ve Gazilerin de eklenmesi ve seyyanen zamma bizlerin dahil edilmesi sıkıntımızı bir nebze de olsa düzeltecektir. Devlet yetkilileri şehit ailelerinin ve gazilerini unutmamalı. Bizleri memur maaşına endeksleyerek sahip çıkmalıdır. Saygılarımızla.