Şehit ağabeylerini unutmadılar! Duygu yüklü klip

Sema Yazar İlkokulu'nun minik öğrencileri aynı okulda okuyan ve 2016 yılında şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Fahrettin Livçalkan'ı unutmadı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şehit ağabeylerini unutmadılar! Duygu yüklü klip

Sema Yazar İlkokulu’nun 2 – D sınıfı öğrencileri aynı okulda okuyan 2016 yılında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Fahrettin Livçalkan’ı unutmadı. Öğrencileri, 2016 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağbaşı Tepe bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Fahrettin Livçalkan anısına videolu klip çekti.

Şehit Fahrettin Livçalkan

28 Şubat 1990'da Kocasinan/Kayseri'de doğan, üç kardeşten en büyüğü olan bir ailenin çocuğuydu. İlkokulu Sema Yazar İlkokulu'nda, ortaokulu Sümer Ortaokulu'nda, liseyi ise Sümer Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimine Açık Öğretim Fakültesi'nde Dış Ticaret okurken bir markette reyon şefi olarak çalışmaya başladı. 2014'te askerlik için eğitimini dondurarak ve işinden istifa ederek askere başvurdu. Acemi birliğini Tokat'ta, usta birliğini ise Ağrı/Doğubeyazıt Sınır Karakolunda tamamladı. Askerlik sonrası uzman çavuş olmaya karar verdi ve eğitimini Isparta/Eğirdir'de aldı. Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı'na atandı ve burada başarılı bir şekilde görev yaptı. Mardin/Nusaybin Hudut Tabur Komutanlığı'nda kaydırma birliği olarak görev yaptıktan sonra Kayseri'ye döndü. Ardından Hakkari/Çukurca'ya gönderildi. Burada 2,5 ay görev yaptıktan sonra 10 aylık uzman çavuşken 03.09.2016'da Irak sınırındaki Dağ Başı tepesinde çıkan çatışmada şehit oldu. Naşı 4 Eylül 2016'da Kalem Kırdı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kartal Hava Şehitliği'ne defnedildi.

Şehit ağabeylerini unutmadılar! Duygu yüklü klip