Sefo Kayseri'ye geliyor! Konserde bakın ne açıklanacak...

Milyonların severek dinlediği şarkıcı Sefo Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sefo Kayseri'ye geliyor! Konserde bakın ne açıklanacak...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Konseri, Kapalı Kale Taraftar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali'nin düzenlediği biliniyor. Kayserispor taraftarının uzun zamandır beklediği müjdeli haberin konserde açıklanacağı duyuruldu.

Milyonların severek dinlediği şarkıcı Sefo Kayseri'ye geliyor. Sefo Kayseri Açık Hava Konserleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda ücretsiz konserde sahne alacak. 18 Ağustos Cuma günü saat 18:00'de gerçekleşecek olan konser ücretsiz.

Yener Çevik de geliyor!

Aynı gün sadece Sefo değil Yener Çevik de sevenleri ile buluşacak. Sefo ve Yener Çevik Kayseri'de muhteşem bir konserle Cumhuriyet Meydanında hayranları ile bir araya gelecek.

Sefo Kayseri'ye geliyor!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Kayseri halkını konsere davet etti.

Vekil Ersoy yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kayserispor İçin Kapalı Kale Taraftar Grubumuzun Düzenleyeceği Sefo ve Yener Çevik'in Katılacağı Kayseri Açık Hava Konserleri 18 Ağustos 2023 Cuma Günü Saat 18:00 - 23:30 Tarihleri Arasında Gerçekleşecektir. Tüm Kayserili Hemşehrilerimizi 18 Ağustos'ta Meydana Bekliyorum."