Sedat Kılınç, 'Her zaman üçüncü bir yol vardır'

İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener'in 31 Mart 2024'teki yerel seçimlere hür ve müstakil olarak girme kararına Kayseri'den destek geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Sedat Kılınç, 'Her zaman üçüncü bir yol vardır'

Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve 28. Dönem İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Sedat Kılınç’tan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’e destek geldi.

Önceki gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP’nin yerel seçimlerde “iş birliği” teklifini Genel İdare Kurulu’na sunmuş ve GİK üyelerinin çoğunluk oyuyla hayır kararı çıkmıştı. Bunu üzerine Genel Başkan Meral Akşener 31 Mart 2024’teki yerel seçimlere hür ve müstakil olarak girme kararı almıştı.

Yerel seçimlere hür ve müstakil olarak girme kararına Kayseri’den Sedat Kılınç da destek vererek, “Topluma dayatılmış ittifak algısı, kutuplaşmanın daha da artmasına sebep olmaktadır. Her zaman üçüncü bir yol vardır, İYİ Parti’nin üçüncü yolu, bu algıyı yıkmak için çok önem arz etmektedir” dedi.

Sedat Kılınç açıklaması şu şekilde sürdürdü; “CHP içerisinde kağıttan taht kurmuş bazı isimlerin, İYİ Parti‘nin kararlarına psikolojik manipülasyon uygulayarak saldırmaları toplumda karşılık görmeyecektir. Siyasi partiler kendi ideolojileri, hedefleri doğrultusunda hareket eder. Topluma dayatılmış ittifak algısı, kutuplaşmanın daha da artmasına sebep olmaktadır. Her zaman üçüncü bir yol vardır, İYİ Parti’nin üçüncü yolu, bu algıyı yıkmak için çok önem arz etmektedir. Tüm partiler hür ve müstakil seçmen karşısına çıkma cesaretini göstermeli. Genel Başkanım Sn. Meral Aksener‘i sonuna kadar destekliyorum” dedi.