Seçimde 'Gönüllü Ordusu'

Seçimlere 1 hafta kala siyasi partilerin seçim çalışmalarını yürüten ekipler son dönemeci girdi. 14 Mayıs'a 7 gün kala, siyaset iyice ısındı. Adaylar, seçmenlerine ulaşabilmek için ziyaretlerinin sürdürürken, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı İlker Sungur, farklı bir çalışma yürütüyor.

Seçimde 'Gönüllü Ordusu'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı İlker Sungur , beraberindeki heyetlerle birlikte gündüzleri ilçe, köyleri ziyaret ederken akşamları ise Kayseri ‘nin önemli alışveriş merkezleri, kafeteryaları, parkları dolaşarak gençlerle bir araya geliyor. Gençlerin sorunlarını dinleyen Sungur, milletvekili seçilmesi halinde yapacağı projeleri de anlatıyor. 

Seçimde 'Gönüllü Ordusu'

İlker Sungur, çalışmalarını sürdürürken “İlker Sungur Gönüllüleri” adını veren yaklaşık 100 kişiden oluşan bir gönüllü ordusu da, sabah erken saatlerde seçim ofisinde toplanıyor, gruplar halinde Kayseri’nin dört bir yanına dağılarak, Milletvekili Adayı İlker Sungur’un Kayserililere hitaben yazdığı mektubu teslim ediyorlar.  Her gittikleri yerde sevgi ile karşılandıklarını söyleyen gönüllüler, “Binlerce insanımızla tanıştık. Adayımızı anlattık, tanımalarını sağladık. Şu ana kadar bizi geri çeviren Kayserili olmadı. Her gittiğimiz yerde sevgi ile karşılaşıyoruz. Bizde, küçüklere sevgi ile büyüklerimize büyük bir saygı içinde yaklaşıyor, adayımızın selamını iletiyoruz” diyorlar. 

Seçimde 'Gönüllü Ordusu'

Milletvekili Adayı İlker Sungur Gönüllülerini Koordinatörü Hadiye Hakkomaz , “Seçim gününe kadar iş başındayız.  Girmedik sokak, dolaşmadık mahalle, çalmadık kapı bırakmayacağız. Hedefimiz, en az 750 bin seçmene ulaşmak ve mektuplarımızı teslim etmek. Genç ve enerji dolu onlarca genciz. En genç adayın genç gönüllüleri olarak başarıya koşuyoruz” ifadelerini kullandı.  

Seçimde 'Gönüllü Ordusu'