Seçim öncesi neler demişti neler! Kayseri'de 'Buzları eriten' düğün!

Seçim öncesi 'Kandille işbirliği yapıyorlar, Amerika onları destekliyor. Başkanlarının bayraklarının altında yer alanlar duysun. Onlara Allah feraset versin, basiret versin. Bir koltuk uğruna, bir milletvekilliği adına kendi görüşünü gözardı edenler...' demişti. Kayseri'de seçim sonrası buzları eriten buluşma...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Seçim öncesi neler demişti neler! Kayseri'de 'Buzları eriten' düğün!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın oğlunun düğünü Kayseri siyasetini buluşturdu. Seçim öncesi özellikle eski yol arkadaşları Saadet Partililer başta olmak üzere Millet İttifakını sert sözlerle eleştiren Büyükkılıç, seçim sonrası ise sert dille eleştirdiği, hedef aldığı Millet İttifakın Milletvekillerini, oğlunun düğününe davet etti. Ortaya çıkan bu tablo “Buzları eriten düğün. Seçim bitti, geçim başladı” dedirtti.
Seçim öncesi neler demişti neler! Kayseri'de 'Buzları eriten' düğün!
KAYSERİ SİYASETİNİ BULUŞTURAN DÜĞÜN
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın oğlu Enes Büyükkılıç, Bengisu Yılmaz ile dünya evine girdi. Hafta sonu gerçekleşen düğün iş, spor ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Düğünde en dikkat çeken tablo ise Cumhur ve Millet İttifakı temsilcilerinin bir araya gelmesi oldu. Büyükkılıç, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve Saadet Partisi Milletvekili Mahmut Arıkan'ı da düğüne davet etti. İki Milletvekili de düğüne katıldı. 
Seçim öncesi neler demişti neler! Kayseri'de 'Buzları eriten' düğün!KAYSERİ'DE "BAŞKAN'A NE OLDU" DEDİRTEN KONUŞMA
Bu akıllara seçim öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın, Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı konuşmayı akıllara getirdi. Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri mitinginin yapıldığı gün yani 6 Mayıs 2023 tarihinde meydanda pek de alışık olunmayan tavrı ve ifadeleriyle dikkat çekmişti. Saadet Partisi’ndeki eski yol arkadaşları başta olmak üzere CHP’yi yani Millet İttifakını hedef alan Büyükkılıç, bilinen üslubunun aksine konuşmasıyla “Başkan’a ne oldu?” dedirtmişti. Peki, yaklaşık 1,5 ay önce Büyükkılıç ne demişti?
Seçim öncesi neler demişti neler! Kayseri'de 'Buzları eriten' düğün!
“BİR KOLTUK UĞRUNA, BİR MİLLETVEKİLLİĞİ ADINA KENDİ GÖRÜŞÜNÜ GÖZARDI EDEN…”
Seçim öncesi Meydan’daki miting konuşmasında özellikle Saadet Partisi’ni de hedef alan Büyükkılıç, şu ifadeleri kullanmıştı: Bir koltuk uğruna, bir milletvekilliği adına kendi görüşünü gözardı eden, başkanlarının bayraklarının altında yer alanlar duysun. Onlara Allah feraset versin, basiret versin. Bir koltuk uğruna, bir milletvekilliği uğruna gidip de başkalarını bayrağı altında, orada bugüne kadar mücadele ettiğimiz zihniyetin yanında yer almaya, herhalde bilmiyorum bir kez daha düşünecekler ve diyecekler ki, ‘ben pişman oldum, ben yanlış yaptım’ 
Seçim öncesi neler demişti neler! Kayseri'de 'Buzları eriten' düğün!
“NE DİYOR EFENDİM DİYOR TERÖRİSTLERLE, ONLARIN UZANTILARIYLA ANLAŞMA YAPACAĞIZ”
Başkan Büyükkılıç, konuşmasında ayrıca Millet İttifakını hedef alarak, “Ben şimdi sizlere millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı diye nitelendirilen kişinin projelerini açıklıyorum, aman ha iyi dinleyin olur ya anlatırsınız. Değerli kardeşlerim projelerinden en önemlisi nedir? Yapılan bütün yatırımları durduracağız diyor. Peki başka ne diyor efendim diyor teröristlerle, onların uzantılarıyla anlaşma yapacağız diyor ama tabanından da gizlemeye çalışıyor. Bir başka projesi daha var Tayyip Erdoğan düşmanlığı Tayyip Erdoğan şahsında da devlet düşmanlığı. O açıdan değerli kardeşlerim biz bunlara prim vermeyeceğiz, biz bunlara dur diyeceğiz. Eğer Amerika onları destekliyorsa, Avrupa onları destekliyorsa, iş birlikçileri onları destekliyorsa, kandil onları destekliyorsa biz Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz. Biz bu milletimizin yanındayız, biz bayrağımızın yanındayız, biz devletimizin yanındayız." şeklinde konuştu.
Seçim öncesi neler demişti neler! Kayseri'de 'Buzları eriten' düğün!
ARIKAN: DAR PENCERENİZDEN HER ŞEYİ KOLTUK İÇİN, MENFAAT İÇİN YAPILIYOR ZANNEDİYORSUNUZ
Saadet Partisi Milletvekili ve aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Büyükkılıç'ın bu yönde yaptığı açıklamarın ardından o dönem "Muhterem Memduh abi... İnsanların şehrine ve ülkesine dair umutları vardır, hayalleri vardır... Kendi dar pencerenizden bakıp yapılan herşeyi koltuk için, menfaat için yapılıyor zannediyorsunuz ve Cumhuriyet Meydanında doğru olmayan ifadeler kullanıyorsunuz!
Herşeye rağmen sana da gülümsüyüruz…" yanıtını vermişti.
Seçim öncesi neler demişti neler! Kayseri'de 'Buzları eriten' düğün!

Başkan Memduh Büyükkılıç'ın seçim öncesi sert sözlerle hedef aldığı Millet İttifakı Milletvekillerine yönelik düğün daveti dikkat çekerken, ortaya çıkan bu tablo "Düğün buzları eritti. Seçim bitti, artık geçim başladı" yorumlarını da beraberinde getirdi. 

Büyükkılıç'a ne oldu? Herkes Büyükkılıç'ı ve bu sözlerini konuşuyor…Haberin detayları için TIKLAYIN