Seçim ofisini açtı! 'Miting' gibi açılış...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Mahmut Arıkan, seçim ofisini açtı.

Seçim ofisini açtı! 'Miting' gibi açılış...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı ve aynı zamanda Saasdet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, seçim çalışmalaırnı sürdürüyor. Arıkan, Orduevi karşısında seçim ofisi açtı.
Seçim ofisini açtı! Miting gibi açılış...
Yoğun katılımın olduğu açılış programında destek veren herkese teşekkür eden Arıkan, "Seçim ofisi açılışımızı mini bir mitinge dönüştüren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kayseri hakkını alacak" dedi.
Seçim ofisini açtı! Miting gibi açılış...

14 Mayıs seçimlerinde vatandaşın desteği ile Millet İttifakının iktidar olacağını dile getiren Arıkan, "Millet İttifakı’nı iktidara taşıyacak, vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları sona erdirecek çalışmaları yürüteceğimiz seçim ofisimizin açılışını milletvekili adaylarımız ve hemşerilerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Hayırlı olsun" paylaşımı da yaptı. 

Arıkan, şu ifadeleri kullandı: Derdi millet olanın davası hizmettir. Bizim derdimizde milletimizin yaşadığı sıkıntılara son vermek, onların daha rahat ve müreffeh bir şekilde hayat sürdürmelerini sağlamak. Gençlerimizin geleceğe umutla bakabilmesini sağlamak. Sosyal yardımlarla değil kazancıyla evinin geçimini sağlayabilen aileler inşa etmek. Biz hamasi tartışmaların, milletimize bir menfaati olmayacak söylem ve çekişmelerin tarafı olarak vakit kaybetmek istemiyoruz. Tabi bunları yaparken de nezaket ve saygı kurallarından asla taviz vermiyoruz bundan sonra da bu tavrımızı koruyacağız.
"İKTİDAR PARTİSİNİN NEZAKETSİZLİĞİ BİZLERİ ÜZDÜ"
Millet İttifakının Nevşehir mitingine de katıldığını kaydeden Arıkan, "Kayseri’de de Nevşehir’de de bizzat gördük ki insanlar artık yapılan yanlışların farkında ve iktidarı değiştirmekte kararlı. Tüm bunlar yaşanırken, Millet İttifakı parti ve adayları olarak olabildiğince nezaket ve saygı kuralları çerçevesinde seçim çalışmalarımızı sürdürürken maalesef iktidar partisindeki bazı arkadaşlardan aynı nezaketi göremediğimizi belirtmek istiyorum. Maalesef Kayserimiz İYİ Parti mitinginde siyaset tarihinde görülmemiş bir nezaketsizliğe şahit oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda bu zamana kadar gerçekleştirilen mitinglerin tamamında diğer tüm siyasi partiler çalışmalarına ara vermiş, bayraklarını indirmiş ve çadırlarını kaldırmışlardır. Millet İttifakımızın ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gerçekleştirdiği mitingde bu inceliği görememiş olmak bizleri üzerken iktidar partisinin nezaketsizliği de siyasi tarihimizde kara bir leke olarak yerini almıştır. Gözlerini iktidar hırsı bürüyen ve nezaketin ne anlama geldiğini bilmeyen veya unutanların TDK'ya ‘nezaket’ yazıp bakmalarını tavsiye ederim. Kim ne yaparsa yapsın, nasıl davranırsa davransın bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada biz saygı ve nezaket çizgimizi bozmadan, ortamı gerecek üslup ve davranışlardan uzak durarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Diğer yandan Arıkan'ın seçim ofisi açılışına CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ile Millet İttifakı milletvekili adayları da katıldı. 
Seçim ofisini açtı! Miting gibi açılış...Seçim ofisini açtı! Miting gibi açılış...