Seçim düellosu: Allah akıl fikir versin! Sen kimsin ki...

Erciyes Anadolu Holding'in CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in seçim sonuçlarına yönelik açıklamaları İYİ Parti'nin tepkisini çekti.

Seçim düellosu: Allah akıl fikir versin! Sen kimsin ki...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding’in CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’in seçim sonuçlarına yönelik açıklamaları İYİ Parti’nin tepkisini çekti. “Takım tel tel dökülürken, oyunu görmeyip oyun dışında her şeye saldıranlar var. Ve bu kafayla 2. maçı alacaklarına inanıyorlar. Allah akıl fikir versin” diyen Ertekin’e yanıt veren İYİ Parti Kayseri eski İl Başkanı ve aynı zamanda Milletvekili adayı olan Sebati Ataman, sert ifadeler kullandı.
'HADSİZLİK... 
İYİ Partili Sebati Ataman, “Sen kimsin ki muhalefete akıl verme hadsizliğinde bulunuyorsun, eğer siyaset yapacaksan çık siyaset yap, kayyum olarak atanıp iktidar yalakalığı yapan biri olarak sen de haklısın(!), sana ekmek verenin elini yalamak zorundasın” dedi.

Peki, İYİ Parti'den tepki gören Erciyes Anadolu Holding CEO'su Erterkin, neler söylemişti?
'ALLAH AKIL FİKİR VERSİN'
Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin açıklamasında muhalefetin bazı sandıklara yönelik YSK’ya itirazlarına değinerek, şunları söyledi: Tek maçta bitmesi gereken bir mücadele 2. maça kaldı. İlk maçta çok daha üstün olan taraf artık kutlamaları bırakıp sahaya inmeli, antrenmanlara başlamalı. Hakemin son düdüğü çalacağı ana kadar da yorulmadan, acıkmadan, uyumadan çalışmalı. Kazanmaya çok yakın olsa da maç sahada kazanılır. İlk maçta sahaya büyük ümitlerle çıkan ve taraftarlarını farklı bir galibiyete inandıran diğer tarafa gelince: Azınlıkta olan makul bir kesim mağlubiyeti çok fazla teknik direktör olmasına, kaptanın rakip takım kaptanına göre zayıf olmasına ve en önemlisi cezalı/yasaklı oyunculardan medet ummasına bağlarken kahir ekseriyet federasyona, gözlemciye, maçın hakemine, VAR hakemine suçu yüklemeyi tercih ediyor. Hatta içlerinde atmadıkları golün karşı tarafa yazıldığını iddia edenler, karşı tarafın attığı temiz golleri bile tabelaya yazmayı reddedip, vardır bir şey diyerek VAR’a götürmeye çalışanlar var. Yani takım tel tel dökülürken, oyunu görmeyip oyun dışında her şeye saldıranlar var. Ve bu kafayla 2.maçı alacaklarına inanıyorlar. Allah akıl fikir versin.

İŞTE ERCİYES ANADOLU HOLDİNG CEO'SU ALPASLAN BAKİ ERTEKİN'İN O PAYLAŞIMI...

Tek maçta bitmesi gereken bir mücadele 2. maça kaldı. İlk maçta çok daha üstün olan taraf artık kutlamaları bırakıp sahaya inmeli, antrenmanlara başlamalı. Hakemin son düdüğü çalacağı ana kadar da yorulmadan, acıkmadan, uyumadan çalışmalı. Kazanmaya çok yakın olsa da maç sahada…