Seçim bitti! Başkan belli oldu...

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) 24. Olağan Genel Kurul tamamlandı. 3 adayın yarıştığı genel kurulda kullanılan bin 300 oyun 983'ünü alan mevcut başkan Ali Yedikaya güven tazelerken, Mehmet Yazman 201, Menduh Yılmaz ise 22 oy aldı.

Seçim bitti! Başkan belli oldu...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) 24. Olağan Genel Kurulu dün başladı ve genel kurul bugün yapılan seçimin ardından tamamlandı. 

KSMMMO Konferans Salonu’nda yapılan genel kurulda mevcut Başkan Ali Yedikaya yeniden seçilerek, güven tazeledi. Yedikaya, seçim sonrası yaptığı konuşmada destek veren herkese teşekkür etti. Diğer yandan seçim sonrası Yedikaya'nın listesinden 6, Mehmet Yazman'ın listesinden ise 1 kişi yönetime girdi. Seçimde mevcut Başkan Yedikaya, Denetimde 3-0, Disiplin Kurulu'nda ise 3-2 üstünlük sağladı. 

Yedikaya, “Dün ki genel kurulumuzun bütün meslek camiamıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugünde saat 09.00’dan itibaren meslektaşlarımız odasına mesleğine sahip çıkmak adına oylarını kullanıyorlar. Ben zaman ayırıp, buraya kadar gelip, mesleğine sahip çıkmak adına oy kullanan çok değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah seçim sonuçlarının hem şehrimize hem de vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan adayı Mehmet Yazman da, “Öncelikle genel kurulumuzun mesleğimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün mesleğimize sahip çıkma günü. Meslektaşlarımızda bu bilinçle gelip, oy kullanıyorlar. İnşallah mesleğimiz için hayırlı olur” dedi.

KİM NE KADAR OY ALDI
3 adayın yarıştığı genel kurulda kullanılan bin 300 oyun 983’ünü alan mevcut başkan Ali Yedikaya güven tazelerken, Mehmet Yazman 201, Menduh Yılmaz ise 22 oy aldı.