Seçilirse nasıl bir vekil olacağını anlattı

Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı Murat Cahid Cıngı, 'Yüz Yüze Seçim Özel' programında milletvekili seçilmesi halinde neler yapacağını açıkladı. Cıngı, Ak Parti'nin seçim sloganı olan 'Türkiye yüzyılı başlıyor' sözlerini, Kayseri'ye uyarladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Seçilirse nasıl bir vekil olacağını anlattı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Olay Türk Tv ekranlarında yayınlanan ‘Yüz Yüze Seçim Özel’ programına katılan AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Murat Cahid Cıngı, Kayseri gündemini değerlendirerek milletvekili seçilmesi halinde neler yapmak istediğini paylaştı.  

Cıngı, sözlerine, “Biliyorsunuz bizim AK Parti Genel Merkezimiz olarak seçim sloganımız ‘Türkiye yüzyılı başlıyor’ 2023 bizim açımızdan çok değerli bir yıl, önemli bir yıl. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü. Biz inşallah Kayseri yüzyılında başlatmak için yola çıkıyoruz” diyerek başladı. 

Seçilirse nasıl bir vekil olacağını anlattı

‘BANA HER TÜRLÜ KANALDAN ULAŞIP PROJELERİNİZİ İFADE EDEBİLİRSİNİZ’
İnsanların fikirlerine değer vererek yönetim yaptığını ve yapmaya devam edeceğini aktaran Cıngı, “Sizlerin desteğiyle, seyircilerimizin dualarıyla, fikirleriyle yönlendirmeleriyle ben ‘yönetişim’ diye çevriliyor ama o laf hoşuma gitmiyor. Yani karşılıklılık ve istişare mekanizmasına çok inanırım. Çok güvenirim. Bütün iletişim kanallarının açık olup insanlardan fikir alarak yönlendirmelerini dikkate alarak fikirlerine değer vererek yönetim yapma usulüne hep hayatım boyunca benimsedim. Çok farklı işler yaptım şimdiye kadar. Hepsinde de bu yolu kullandım ve başarılı oldum hamdolsun. İnşallah şehrimizle alakalı yapacağımız projelerde de bana her türlü kanaldan ulaşıp projelerini ifade eden sevgili hemşerilerimizin muhakkak düşünceleri dikkate alınacaktır. Yani bu işe biz yıllarımızı verdik. Sen ne anlarsın muhabbeti bu devirde sökmüyor.” ifadelerini kullandı.

Seçilirse nasıl bir vekil olacağını anlattı

‘VEKİL LİSTEMİZ TAMAMEN YENİLENDİ’
‘Kayseri'nin her ferdine veya her segmentine dokunmaya çalışıyoruz.’ diyen Cıngı, “Eşimiz, dostumuz, arkadaşımız, partnerimiz var ama bilfiil bu işi yaşayan, tecrübe eden insanlar kadar hiçbir şeye vakıf değiliz. Genel kültür olarak biliyoruz birçok şeyi. Dolayısıyla vatandaş gelecek, ‘ya şöyle bir şey yapsak şehrimize katkısı olur’ diyen bütün projeleri  başüstüne diye değerlendirerek elimizden geleni yapmaya hazırız. İnşallah Kayserimiz açısından da yeni bir sayfa açılmış olsun. Vekil listemiz tamamen yenilendi.  Büyüklerimiz zaten hala Kayseri'nin abileri olarak, iş bilen insanlar olarak sürekli kapısını çalacağı, fikir alacağı, danışacağı insanlar. Muhtemelen zaten o insanlara da genel merkezden görevler verilecek. Seçimlerden sonra sadece milletvekilliği manasında bir yenilik var. İnşallah bu yenilik de Kayseri yüzyılının startı olsun. Hep beraber el ele, medyamız, hemşehrilerimiz belediyelerimiz sektör temsilcilerimiz, STK'larımızla güzel bir Kayseri gelişmesi oluşması yolunda çaba sarf edelim.” sözlerine yer verdi.