Sarız'da MHP'den bir aday daha...

MHP'de Sarız Belediye Başkan aday adaylarının sayısı artıyor. Ebubekir Erkek de 31 Mart 2024'de gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Sarız Belediye Başkanı olabilmek için aday adayı oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Sarız'da MHP'den bir aday daha...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP'de Sarız için aday adaylarının sayısı artıyor. Ebubekir Erkek de 31 Mart 2024'de gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Sarız Belediye Başkanı olabilmek için aday adaylığı müracaatını yaptı.

Sarız'da MHP'den ikinci aday

Ebubekir Erkek kimdir?

1989 Sarız doğumlu olan Erkek 34 yaşındadır. 2013 yılında Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra Kayseri ilinde kurucusu olduğu hukuk bürosunda avukatlık faaliyetleri yürütmeye başlamıştır. Erkek, MHP Kayseri Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısıdır. Erkek, Deik (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulunda) Slovenya ve İrlanda İş Konseylerinde yürütme kurulu üyeliği dahil çeşitli önemli görevlerde bulunmuştur.

Sarız'da MHP'den ikinci aday

Diğer yandan mevcut Belediye Başkanı Baki Bayrak ise 23 Kasım tarihinde X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile aday adaylığını açıklamıştı. Bayrak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti, "Kıymetli Liderim büyüğüm Devlet Bahçeli beyi ziyaret ederek hayır duasını alarak Sarız Belediye Başkanlığı için aday adayı müracaatımı ettim hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ederim. Allah başımızdan eksik etmesin inşallah."

Sarız'da MHP'den ikinci aday