Sarız'da hafta sonu mesaisi! Kritik aşama geçildi

Kayseri'nin ilçelerinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevede Sarız ilçesinde de ekiplerin çalışmaları hafta sonu da sürdü.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin birçok ilçesinde yaz gelmesiyle birlikte çalışmalara hız verildi. Özellikle asfalt serim çalışmaları hız kazandı. Sarız ilçesinde de ekipler hafta sonu mesaisi yaptı. 

Çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı

Sarız ilçesinde cadde ve sokak aralarında asfaltlama çalışmalarının önemli bir kısmı tamamlandı. Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, program dahilindeki bölgelerde çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

Sarız'da hafta sonu mesaisi! Kritik aşama geçildi

Başkan son durum hakkında konuştu

Başkan Eroğlu, “İlçemizde yürütülen asfalt serim çalışmaları, hafta sonu da hız kesmeden devam etti. Planlanan program doğrultusunda, caddelerimiz ve ara sokaklarımızdaki asfaltlama çalışmalarının önemli bir bölümü tamamlandı. Program dahilindeki bölgelerde çalışmalar devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.