Sarız'da Baki Bayrak sevinci

MHP'nin Kayseri ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Sarız İlçesi'nde Baki Bayrak'ın yeniden aday gösterilmesi İlçe'de büyük sevinç yaşattı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sarız'da Baki Bayrak sevinci

MHP'nin Kayseri ilçe belediye başkan adayları belirlendi. 

Kulislerde Sarız Belediye Başkan adayının değiştirileceği konuşuluyorken, Baki Bayrak’ın yeniden aday edilmesi ilçede sevinçle karşılandı. Adaylık haberinin ardından parti mensuplarıyla bir araya gelen Bayrak, hemşehrileriyle kucaklaştı. Telefonla arayan onlarca vatandaş, Bayrak'ı tebrik ederek sevincini paylaştı.

Baki Bayrak kimdir?

Baki Bayrak, 1975 yılında Sarız'ın Kuşçu Mahallesinde doğdu. İlkokulu Kuşçu'da tamamlayan Bayrak, orta okulu Sarız'da, liseyi de 1994 yılında Bünyan Sağlık Meslek Lisesi'nde bitirdi. Malatya İnönü Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi'nden mezun olan Bayrak, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu'nu da başarıyla tamamladı. Sağlık Bakanlığı'nda Tıbbi Teknolog olarak çalışan Bayrak, 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP'den Sarız İlçesi Belediye Başkanı olarak seçildi.

Baki Bayrak'ın Sarız'da Belediye Başkanlık görevindeki hizmeti ve vatandaşla olan samimiyeti ilçe sakinleri tarafından büyük beğeni gördü.