Sarıgül Kayseri'ye niye geldi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül Kayseri'ye geldi. Milletvekili Sarıgül, Kayseri'de kimi ziyaret etti? Detaylar Kayseri Olay merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Sarıgül Kayseri'ye niye geldi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’i ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde avukat oğlunu kaybeden Keskin’e taziye ziyaretinde bulunan Sarıgül’e, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve yakın dostu Tayfun Kebapçı da eşlik etti. 

Sarıgül Kayseri'ye niye geldi?

Keskin ailesini evinde ziyaret eden Sarıgül, hayatını kaybeden Hüseyin Keskin’e rahmet dilerken acılı aileye başsağlığı ve sabır diledi. 

Sarıgül Kayseri'ye niye geldi?

Ne olmuştu?

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Feyzullah Keskin'in oğlu Avukat Hüseyin Keskin 4 Nisan Perşembe akşamı elim bir olay sonucu yaşamını yitirmişti. Haber alan Keskin ailesi perişan olurken, Hüseyin Keskin, 6 Nisan Cumartesi günü son yolcuğuna uğurlandı. Keskin’in cenaze törenine CHP önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ailesi ve çok sayıda seveni katılmıştı. Diğer yandan Keskin ailesine taziye ziyaretleri ise devam ediyor.