'Sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız' diyen Özhaseki, Erdoğan'a telefonda ne söyledi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yerel yönetimler istişare toplantılarına başkanlık yapmayı sürdürüyor.

'Sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız' diyen Özhaseki, Erdoğan'a telefonda ne söyledi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yerel yönetimler istişare toplantılarına başkanlık yapmayı sürdürüyor. Özhaseki, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik olarak yaptığı açıklamada, “Sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız” dedi. Özhaseki, ayrıca “28 Mayıs’ta rekor bir oyla tarih yazacağız” ifadelerini de kullandı. 'Sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız' diyen Özhaseki, Erdoğan'a telefonda ne söyledi?
Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı adayı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile katıldığı Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge toplantılarını sürdüren Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bu iş bitti. Kazandık. rehavetine asla kapılmayacağız. Seçim günü sonuçlar belli olana kadar hem seçmenlerimize hem de sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız” dedi. Özhaseki, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile katıldığı Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantımızı; Denizli, Antalya, Aydın, İzmir, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Uşak’tan gelen 110 belediye başkanımızın ve 4 il genel meclis başkanımızın katılımlarıyla Denizli’de gerçekleştirdik. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 
'Sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız' diyen Özhaseki, Erdoğan'a telefonda ne söyledi?“REHAVET YOK”
“Rehavet yok, kapı kapı çalışmaya devam” ifadelerini de kullanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki,  Samsun’da yaptıkları toplantıyla ilgili de şu mesajı paylaştı:  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile teşrifleriyle Samsun, Ordu, Amasya, Bartın, Çankırı, Çorum, Giresun, Karabük, Kastamonu, Sinop, Tokat ve Zonguldak’tan gelen 126 belediye başkanımızın ve 10 il genel meclis başkanımızın katılımlarıyla Yerel Yönetimler Bölge Toplantımızın sonuncusunu Samsun’da tamamladık. Yoğun programlarına rağmen Bölge Toplantımıza telekonferans ile teşrif eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, belediye başkanlarımız adına teşekkür ediyorum.
'Sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız' diyen Özhaseki, Erdoğan'a telefonda ne söyledi?“28 MAYIS’TA REKOR BİR OYLA TARİH YAZACAĞIZ”
Özhaseki, Erdoğan’la toplantılar nedeniyle yaptığı görüşmeye ilişkinde şu paylaşımı yaptı:  Sayın Cumhurbaşkanım, yerel yönetimler olarak talimatlarınız üzere rehavete kapılmadan mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı çalışıyoruz. Öncelikli işimiz; 14 Mayıs’ta aldığımız oyumuzu eksiksiz sandığa taşımak. Sonra diğer adaylara oy veren seçmenlerimizin de gönlünü kazanmak. Allah’ın izniyle 28 Mayıs’ta rekor bir oyla tarih yazacağız.
'Sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız' diyen Özhaseki, Erdoğan'a telefonda ne söyledi?