Şampiyon oldular

OSB Atletikspor U-16 Play-Off karşılaşmasında normal süresi 90 dakikası 1-1 biten maçta Kocasinan Şimşekspor'u 9 kişi kalmasına rağmen penaltılarda mağlup ederek,, Kayseri şampiyonu oldu.

Şampiyon oldular
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

OSB Teknik Koleji Atletikspor, şampiyonluk ipini göğüsledi. 
Turuncu-Siyahlılar, U-16 Play-Off’ta 9 kişi kalmasına karşın, büyük bir başarı göstererek,  Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme hakkını elde etti.
90 dakikası 1-1 biten maçta Kocasinan Şimşekspor’u penaltılarda yenen parslar, Kayseri şampiyonu oldu. 
Adil Özhan başkanlığındaki OSB Teknik Koleji Atletikspor,  Kayseri’yi Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme hakkını elde etti.
Turuncu-Siyahlı takımdan yapılan açıklamada, “Şüphesiz, her başarıda görünenden çok fazlası vardır. Başta evde dualarıyla tribünde tezahüratlarıyla yanımızda olan ve takımını bağrına basan Kayseri halkına ve bu gençlere inanan ana sponsorlarımız CeraStyle Alufem Alüminyum Özel Kayseri OSB Teknik Koleji ve diğer sponsorlarımıza, şehrimizin çocuklarına adanmış ömürler kulüp yöneticilerimize, sahada terleyen sporcularımızın "iyi birey"ler olması için çalışan velilerimize, her şartta haberi kovalayan basın mensuplarına, takımda büyük emekleri bulunan Antrenörümüz Özgür Güvenç'e teşekkür ediyoruz. Katıldığımız her yarışmada, armamızda "Erciyes"i ve adımızda "Kayseri"yi taşımanın verdiği sorumluluğun bilinciyle mücadele etmeye devam edeceğiz. Takımımıza Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.