Şampiyon, artık Süper Amatör'de

Tomarza Belediyespor, Kayseri 1. Amatör Lig C Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayarak Süper Amatör Lig'e yükseldi! Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Şampiyon, artık Süper Amatör'de

Tomarza Belediyespor'un Kayseri 1. Amatör Lig C Grubu'nu şampiyon olarak tamamladı. Takım, büyük bir azim ve kararlılıkla mücadele ederek elde ettiği bu zaferle, adını Kayseri'nin spor arenasında bir kez daha duyurdu. Süper Amatör Lig'e yükselerek bir üst lige çıkma başarısı, hem futbolcuların hem de teknik heyetin özverili çalışmalarının bir göstergesi oldu.

Tomarza Belediyesi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, şampiyonluğun mimarları olarak takımın teknik ekibi ve futbolcularını tebrik ederken, desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Davut Şahin ve yöneticilere de teşekkür etti. Ayrıca, Tomarza Belediyespor'u yalnız bırakmayan ve tribünleri dolduran değerli hemşerilerine de minnettarlık duyduklarını belirtti.

Tomarza Belediyesi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu şekilde; “Kayseri 1. Amatör Lig C Grubunu Şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Amatör’e çıkan, ilçemizin gururu Tomarza Belediyespor'umuzu kutluyoruz. 
Şampiyonluğun mimarları teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyor, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Belediye Başkanımız sayın Davut Şahin olmak üzere Yöneticilerimize ve Tomarzaspor’u yalnız bırakmayan çok değerli hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi.
Şampiyon, artık Süper Amatör'de