Saldırıya uğrayan Başkana ziyaret

Dün gece saatlerinde saldırıya uğrayan Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Deniz Onaç'a ziyaret. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Saldırıya uğrayan Başkana ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Yeşilhisar İlçe Başkanlığı görevini yürütürken istifa edip Yeşilhisar Belediye Başkan adayı olmuştu. Adaylığının onaylanmasının ardında çalışmalara başlayan Onaç’a dün gece saatlerinde saldırıya uğradı. Gece saatlerinde Onaç, Soğanlı Mahallesi yakınlarında otomobiliyle seyir halinde iken yolda aracı bozulduğunu öne sürerek, otostop yapan iki kişiyi yardımcı olmak için aracına aldı. 

Bir süre gittikten sonra şahıslar bıçakla CHP Yeşilhisar Belediye Başkan adayı Onaç’ı gasp etti. Yaşanan arbedede elinden yaralanan Onaç’ın, tedavisinin ardından taburcu edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

‘Olayın takipçisi olacağız’

Onaç’a, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ile İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete ilişkin bir Onaç ile fotoğraf paylaşan Ünalmış, “Yeşilhisar Belediye Başkan Adayımız, Meslektaşım, Kardeşim Av. Deniz Onaç’a çirkin bir saldırı ve gasp eylemi gerçekleştirilmiştir. Çok şükür ki durumu iyi. Bütün dostlara, partililere selamı var. Olayın takipçisi olacağız…” dedi.