Saldırıya uğrayan Başkan'dan açıklama

Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, makamında iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Saldırıya uğrayan Başkan'dan açıklama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Şahin, durumunun iyi olduğunu belirtti. 

Olayın doğru olduğunu dile getiren Başkan Davut Şahin, "Bir silahlı saldırıya uğradım. Pazar günü 21 sularında bir silahlı saldırıya uğradım. Sıkılan saçmalar arabamıza hasar verdi. Sağlık durumum gayet iyi. Bu saldırıyı gerçekleştiren vatandaş geçtiğimiz günlerde belediye ait bir yerde yer istedi. Biz de ilgili imar planları devam ettiği için yardımcı olamayacağımızı, plan bittikten sonra yardımcı olacağımızı kendisine iletmiştik. O gün bize tehditvari cümleler kurarak, yanımızdan ayrılmıştı. Biz de o günün stresi diye ciddiye almamıştık. Böyle de akabinde saldırıya maruz kaldık" diye konuştu.
"BİZ KEFENİMİZİ GİYMİŞ, YOLA ÇIKMIŞ SAYIN CUMHURBAŞKANININ YOL ARKADAŞLARIYIZ"
Kamuoyuna seslenen Başkan Davut Şahin, "Kıymetli hemşerilerim, biz kefenini giymiş yola çıkmış sayın Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız. Bizi böyle olaylarla, böyle hareketlerle kimse yoılumuzdan alıkoyamaz. Biz inanıyoruz ki Allah'ın verdiği canı Allah'tan başka kimse almaz. Bu vesile ile kamuyunu aydınlatma amacıyla bu paylaşımı yapıyorum" dedi.

NE OLMUŞTU?
İstanbul’da geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Kayserililer buluşmasına katılan Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, Pazar gecesi karayolu ile Kayseri’ye döndü. İlçedeki evinin önünde aracını park ettikten sonra aşağı inen Şahin, bu esnada pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Açılan ateş sonucunda araçta maddi hasar oluşurken, Belediye Başkanı Davut Şahin ayağına saçma isabet sonucu hafif yaralandı. Sol ayağına saçma isabet eden belediye başkanının tedavisi ayakta yapılırken, ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili oldukları belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı. Saldırı ile ilgili soruşturma başlatıldı.