Saldırıya sert tepki!

CHP Kayseri Milletvekili adayı Ümit Özer, 'Korkmuyoruz, bu ülkeye sevgiyi getireceğiz' dedi.

Saldırıya sert tepki!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitingine saldırı düzenlendi. Bazı vatandaşlar yaralandı. Saldırıya Kayseri'den de tepki geldi. 

Saldırıya sert tepki!

Miting alanının hemen yanında toplanan bir grup İmamoğlu’nun bulunduğu otobüse ve alandaki vatandaşlara taş ve yanlarında getirdikleri bazı cisimleri fırlatmaya başladı. Saldırı sonrasında aralarında çocuklar, gençler yaşlılar olmak üzere bazı vatandaşlar yaralandı.
Bu sırada İmamoğlu, alanda duran polislere seslenerek gruba müdahale etmesini istedi, ancak "polisler olaya kayıtsız kaldığı" iddia edildi. 

Saldırı sonrası açıklama yapan İmamoğlu, "Bir avuç insan, ne yazık ki kalplerini buzla kaplatmış olabilir. Siz onlara asla aldırış etmeyin. Onlar bu yaptıklarına pişman olacaklar. Onlar bir süre son pişman olacaklar. Bize sevgi, barış, huzur, bolluk, bereket sözleri düşüyor. Siz bunları konuşun" dedi. KAYSERİ'DEN SALDIRIYA TEPKİ

CHP Kayseri Milletvekili adayı Ümit Özer, saldırıya serrt tepki gösterdi. "Saldırının organize olduğu belli" diyen Özer, "Saldıranlara ve göz yumanlara sesleniyoruz; korkmuyoruz, bu ülkeye sevgiyi getireceğiz" diye konuştu.

Saldırıya sert tepki!
Özer, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: 
Erzurum'daki çirkin saldırıyı kınıyorum. Şiddetten, kavgadan nemalananlara, çoluk çocuk, genç yaşlı demeden savunmasız insanlara taşla saldıran, önceden organize edildiği belli olan "karanlık çetelere" bu saldırıya göz yumanlara sesleniyoruz; korkmuyoruz, bir milim geri adım atmıyoruz. Kazanacağız. Bu ülkeye, sevgiyi, barışı, huzuru, hoş görüyü getireceğiz.
Bu çirkin, taşlı saldırı nedeniyle Sayın Ekrem İmamoğlu 'na Erzurumlu kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Sana Söz yine baharlar gelecek.

Saldırıya sert tepki!Saldırıya sert tepki!