'Sahipsiz Kayseri' dedi ve Vali'yi göreve çağırdı: O imamlar müslümanlar arasına fitne fesat sokuyor!

Kayseri'de kapatılan İl Özel İdaresi'nin eski Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vali Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Mustafa Atsız, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'e çağrı yaptı: Lütfen görevinizi yapınız. Detaylar Kayseri Olay Haber Merkezinin hazırladığı Kayseri haber bülteninde...

'Sahipsiz Kayseri' dedi ve Vali'yi göreve çağırdı: O imamlar müslümanlar arasına fitne fesat sokuyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kapatılan İl Özel İdaresi’nin eski Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vali Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Mustafa Atsız, Kayseri Valisini ve Başsavcıyı göreve davet etti.
Kayseri’de kapatılan İl Özel İdaresi’nin eski Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vali Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Mustafa Atsız, paylaşımı ile dikkat çekti. Bazı cami imamlarının siyaset yaparak vatandaşları ayrıştırdığını ve vatandaşlar arasına fitne fesat soktuğunu belirten Atsız, başta Kayseri Valisi Gökmen Çiçek olmak üzere Cumhuriyet Başsavcısını, İl Müftüsünü göreve davet etti. 

LÜTFEN GÖREVİNİZİ YAPINIZ
“657 sayılı kanun gereği memurun siyaset yapması ihracı gerektiren suçtur” diyen Atsız, şu ifadeleri kullandı: Sahipsiz Kayserimin Valisine, Cumhuriyet Başsavcısına, il müftüsüne çağrımdır. Cami imamlarınızın bazıları aleni şekilde siyaset yapıp Müslümanlar arasına fitne fesat sokmaktadır. 657 sayılı kanun gereği memurun siyaset yapması ihracı gerektiren suçtur! Lütfen görevinizi yapınız.