Şahin iddialı konuştu: Her insanımızı ev sahibi yapacağız...

İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurdaer Şahin yapacağı projeleri anlattı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şahin iddialı konuştu: Her insanımızı ev sahibi yapacağız...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurdaer Şahin yapacağı projeleri anlattı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte siyasi partilerde de yerel seçim hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor bu kapsamda İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurdaer Şahin seçilmesi ve göreve gelmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerden bahsetti.

Yurdaer Şahin, "Eko köyler insan faaliyetinin zararsız bir biçimde doğa ile bütünleştiği, insanın sağlıklı bir şekilde gelişimini ön gören başarılı bir şekilde kesintiye uğramadan sürdürülebilir tam teşekküllü yerleşimlerdir. Ana fikir sürdürülebilir projelerle doğaya saygılı bir şekilde geleceği tasarlamaktır. Mevcut belediyelerin yaptığı 20 yıllık master planları ve bakış açısı eskidi. Şehirin içerisinde oynayıp duruyorlar. Biz problemleri şehrin dışında çözeceğiz, Sosyal konut ve halk konut projeleriyle her insanımızı ev sahibi yapacağız" dedi.

'Küresel güçler bugüne kadar dünyayı silahla yönettiler'

Yurdaer Şahin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla çeşitli açıklamalarda bulundu. Şahin, "Küresel güçler bugüne kadar dünyayı silahla yönettiler. Geldiğimiz noktada artık silahla yönetemeyeceklerini anladılar. Ellerindeki en büyük silah gıda ve sağlık oldu. Pandemi döneminde bunu test ettiler. Dikkat edecek olursak başta ABD ve İsrail olmak üzere bir çok batılı ülke yatırımlarını gıda ve sağlık sektörüne yöneltti. Sağlıksız gıda üret, vahşi imarlaşma ile yaşam alanlarını yok et, yüksek katlı yüksek riskli binalara mahkum et, yoğun egzoz gazı ve baca dumanına maruz bırak, hasta et ilaç sat. Bu bir sömürü düzenidir. Ülkemizin yıllık sağlık harcaması yaklaşık 40 milyar dolar. İlaç ithalatına ödediğimiz para yaklaşık 6 milyar dolar. Şöyle çevremize baktığımız zaman rahatsızlığı olmayan insanımız kalmadı. Kamu ve özel sektör hastaneleri yetersiz kalmaya başladı. Biz insanımızı şehir merkezlerine ve ranta mahkum etmeyeceğiz. Biz insanımıza sağlıklı yaşam alanları kuracağız. Parolamız; sağlıklı çevre, sağlıklı besin, sağlıklı insan..." dedi.