Sağlık Müdürü denetime çıktı...

Kayseri Sağlık Müdürü Mehmet Erşan o mahallelerde incelemelerde bulundu. Diğer yandan Sağlık Müdürlüğünde kuruma ait binaların genel durumu da masaya yatırıldı.

Sağlık Müdürü denetime çıktı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, denetme çıktı. Erşan, Yemliha ve Himmetdede’de çalışmaları yerinde inceledi. 
Beraberindeki Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Burhan Akın ve Başkan Yardımcısı Dr. Suna Atılgan ile Yemliha Aile Sağlığı Merkezi ve Himmetdede 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda inceleme yapan Erşan, yerinde bilgi aldı. 
Sağlık Müdürü denetime çıktı...

Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ziyaretlerde bölgedeki hasta yoğunluğu, vatandaşlara sunulan hizmetler ve merkezlerin fiziki yeterliliği hakkında görüş alışveirşinde bulunulduğu ve bilgi alındığı ifade edildi.

Diğer yandan saha çalışmasında aynı zamanda Kayseri Sağlık Müdürü Mehmet Erşan'ın hekimlerin ve sağlık personelinin istek ve taleplerini de dinlediği, notlar aldığı dile getirildi.
Sağlık Müdürü denetime çıktı...

ERŞAN MÜHENDİLERLE TOPLANTI YAPTI
Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, kurumda görevli mühendislerle de değerlendirme toplantısı gerçekleştrdi. 
Toplantıya Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz,  Başkan Yardımcısı Levent Kaşıkan ve kurumumuzda görevli mühendisler katıldı. Toplantıda idari binaların mevcut durumları hakkında genel değerlendirme yapıldı.

Ayrıca il genelinde bulunan ve kuruma ait sağlık tesislerimizin tamirat, tadilat ve onarım ihtiyaçları da masaya yatırıldı.