Sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!

Son günlerde Kayseri'de öğleden sonra başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de son günlerde hemen hemen hergün yağan sağanak yağışlar il ve ilçe merkezlerinde hayatı olumsuz etkilerken dolu yağışları ise meyve bahçelerinde ve sebze bahçelerinde maddi kayıplara neden oluyor. 

Kayseri'de Erciyes Dağının sislenip yok olmasıyla başlayan sağanak yağışlar trafikte aksamalar, küçük su taşkınları oluştururken vatandaşlarıda olumsuz etkiliyor. Geçtiğimiz günlerde biirçok ilçede görülen dolu yağışları ise maddi kayıplara sebep veriyor.

Bugun için Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü Pınarbaşı ve Sarız ilçeleri için uyarıda bulunmuştu; İşte meteorolojinin o uyarısı; "Yağışlar, Sivas'ın güneydoğusuda ve Kayserinin Pınarbaşı ve Sarız ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anından kuvvetli rüzgar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."Sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!KAYSERİ'YE EN ÇOK YAĞIŞ HANGİ AYDA DÜŞÜYOR

Çevre, Şehirçilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji ;Genel Müdürlüğünün 1991-2020 yılları arası İllere ait mevsim normalleri verilerine göre Kayseri en fazla yağışı aldığı mevsim ilkbahar en çok yağışı aldğı ay ise Mayıs ayı olarak bildiriliyor.