Sadece 5 hafta önce temeli atılmıştı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Yeşilay Uyuşturucu Rehabilitasyon Merkezi inşaatını ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Sadece 5 hafta önce temeli atılmıştı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi inşaatını ziyaret etti. Vali Çiçek ziyareti sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu.Sadece 5 hafta önce temeli atılmıştı!Vali Çiçek yaptığı açıklamada: "Sadece 5 hafta önce temelini attığımız Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezimizin inşaatı büyük bir hızla yükselmeye devam ediyor. Huzurun şehri Kayseri’de gençlerimizin sağlık ve güvenliği için inşa edilen uyuşturucu ile mücadele ve rehabilitasyon merkezimiz şehrimiz ve bölgemiz için büyük bir kazanım olacak." ifadelerine yer verdi.Sadece 5 hafta önce temeli atılmıştı!Uyuşturucu Rehabilitasyon merkezinin temeli Temmuz ayı sonunda atılmıştı.

Vali Çiçek İç Anadolu bölgesinin en büyüğü olacak olan uyuşturucu rehabilitasyon merkezinin inşaatına başlanıldığını yaptığı şu açıklama ile duyurmuştu: "Yeşilay ile birlikte hayırseverlerimizin desteğiyle bölgemizin  en büyük uyuşturucu rehabilitasyon merkezi yapmak için çıktığımız yolda çok şükür inşaatımıza başladık. Hiç bir gencimizi uyuşturucuya kurban vermeyeceğiz. Bir yandan kolluk kuvvetlerimiz alçaklara aman vermezken bir yandanda bu illete bir şekilde bulaşmış olan gençlerimizi sahipsiz bırakmayacağız. Onların tedavi edip topluma kazandırmak için 40 yataklı rehabilitasyon merkezini en kısa sürede tamamlayacağız."