Sadece 3 gün kaldı! Kayseri'de 33 arsa satışa çıkıyor

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı aralarında Kayseri'de 33 arsayı satışa çıkarıyor. Arsaların satışa çıkacağı tarih 24 Nisan. İşte o arsalar ve bulundukları ilçe ve yerler. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Sadece 3 gün kaldı! Kayseri'de 33 arsa satışa çıkıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı aralarında Kayseri'nin de yer aldığı 47 ilde arsa satacak. Arsalar açık arttırma ile sahiplerini bulacak. Açık arttırma ile satışa çıkacak arsalar için ödeme yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade imkanı ile yapılabilecek. Peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim uygulanacak. 

Bakanlık'tan yapılan açıklamada söz konusu arsalarla ilgili açık arttırma 24-25-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Ankara Çankaya’da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde, İstanbul’da ise Halkalı’da bulunan İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda yapılacak. Açık artırmanın başlama saati ise 10:00 olaral ifade edildi. 

Peki, Kayseri'de satışa çıkacak olan 33 arsa nerede? Bakanlık, Kayseri'de satılacak arsaların Develi, İncesu, Kocasinan, Melikgazi, Sarıoğlan ve Talas'ta yer aldığını duyurdu.

İşte 3 gün sonra Kayseri'de satışa çıkacak olan o arsalar ve bulundukları yerler;

Sadece 3 gün kaldı! Kayseri'de 33 arsa satışa çıkıyor