Sabah namazı çıkışı sıcak ikram

Anadolu Gençlik Derneği Kocasinan İlçe Başkanlığı tarafından sabah namazı kılan cami cemaatine sıcak çorba ikramında bulunuldu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Sabah namazı çıkışı sıcak ikram
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kocasinan İlçe Başkanlığı tarafından yapılan etkinlik dikkat çekti. Kocasinan İlçe Başkanı Sabri Fidan ile birlikte Ahmet-Ayşe İnci Camii’nde bir program düzenledi. Programda dernek yöneticileri tarafından sabah namazını kılan cami cemaatine sıcak çorba ikramında bulunuldu.

Sabah namazı çıkışı sıcak ikram

Programda açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Fidan, “Sadece ibadetle sınırlı kalmayan bu etkinlikle, toplumun birlik ve dayanışma duygularını güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Kayseri şube yönetimimiz öncülüğünde Kayseri’de farklı noktalarda bu faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Biz de bugün Kayseri’nin güzide camilerinden Ahmet – Ayşe İnci Camii’nde ikramlarda bulunduk. Organizasyonda emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum.  Dernek olarak bu tür etkinliklerle sosyal sorumluluk alanında aktif rol almaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.