Saadet Partisi'nin Bünyan aday adayı belli oldu

Saadet Partisi Kayseri Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Eski Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Bahadır 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Bünyan İlçesi için aday adayı olduğunu açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Saadet Partisi'nin Bünyan aday adayı belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Kayseri Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi, Eski Gençlik Kolları İl Başkanı ve Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları 6. Bölge Başkanı Musa Bahadır 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Bünyan İlçesi için aday adayı olduğunu açıkladı.

Bahadır düzenlemiş olduğu basın toplantısında aday adaylığını açıkladı. Bahadır yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Partimizde kim aday gösterilirse gösterilsin, bizim için önemli olan memleketimizdir. Aday adaylığı başvurunda bulunan bütün ağabeylerim ve arkadaşlarım çok değerlidir. Hiçbir aday adayımız rakibim değildir. Bünyan’ımız için canla başla çalışacağımız arkadaşlarımızdır. Bünyanlı olmamız ve Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanlığımız döneminde de görmüş olduk ki Bünyan’ımızın acil bir şekilde değişime ihtiyacı vardır. Milli Görüş belediyeciliğine kavuşmaya ihtiyacı vardır. Bünyan için ciddi projelerimiz ve güçlü bir kadromuz var."

Saadet Partisi'nin Bünyan aday adayı belli oldu

Bünyan için; aşk, heyecan, azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini açıklayan Bahadır sözlerine şu şekilde devam etti: "Bugün adaymış gibi çalışmaya devam edeceğiz. Partim ve İl Başkanlığım ne yaparsa yapsın bu bizi hiç yavaşlatmaz. Aday olarak şahsım dışında bir arkadaşımız açıklanır ise adayımızın arkasında Bünyan’ımız için aşk, heyecan, azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz."