Saadet Partisi'nden bayram ziyaretleri

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Saadet Partili isimler tarafından diğer partilere ziyaretler geçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Saadet Partisi'nden bayram ziyaretleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı’nın birinci gününde bayram namazını Hunat Camii’nde kılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, orada bulunan il protokolü ve vatandaş ile bayramlaşmıştı. Bayram namazına Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve CHP Kayseri eski Milletvekili Çetin Arık da katılmıştı. 

Milletvekili Arıkan bayram ziyaretlerine bugün de devam etti. Arıkan, Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Halil İbrahim Akpınar’dan oluşan heyet Zafer Partisi heyeti ile bayramlaştı. 

Zafer Partisi ziyaretinin ardından aynı heyet Demokrat Sol Parti’yi ziyaret ederek bayramlaştı. 

Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan ve GİK Üyesi Halil İbrahim Akpınar'dan oluşan heyet Zafer Partisi'nin ardından Gelecek Parti'ne bayram ziyaretinde bulundu.

Gelecek Partisi ziyaretinin ardından Yeniden Refah Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi ile de bayramlaşma kapmasımda ziyaretler sürdü.