'Rocky' Vali iş başında

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten boks şovu. Vali Çiçek boks eldivenlerini eline takarak Kayserili genç ile boks maçı yaptığı anları paylaştı. O anlar dünyaca ünlü 'Rocky' filmini akıllara getirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Rocky' Vali iş başında
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten boks şovu. Vali Çiçek boks eldivenlerini eline takarak Kayserili genç ile boks maçı yaptığı anları paylaştı. O anlar dünyaca ünlü 'Rocky' filmini akıllara getirdi. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in boks performansı pes dedirtti. Görüntüler seyreden vatandaşlara 'Rocky' Vali iş başında dedirtti.

'Rocky' Vali iş başında

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek dün Kayseri Şeker Fabrikası tarafından kurulan Kayseri Şeker Erva Spor Kulübünün açılışını gerçekleştirdi. Vali Çiçek açılış sonrası sporcu gençlerle; Futbol oynadı, boks maçı yaptı ve boks torbasına yumruk attı. Vali Çiçek o anların videosunu resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

'Rocky' Vali iş başında

Vali Çiçek yaptığı açıklamada, "Gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlık ve bağımlılıktan uzak tutmak amacıyla başlattığımız, Kayseri’miz için yüz akı projelerimizden olan ERVA Projesi dahilinde oluşturulan ERVA Spor Okullarımıza bir yenisi daha eklendi.

'Rocky' Vali iş başında

Kayseri Şeker Fabrikası tarafından kurulan Kayseri Şeker Erva Spor Kulübümüzün açılışını gerçekleştirdik.

Emeği geçenlere teşekkür ediyor, şehrimize ve geleceğin şampiyonları gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.