Rize'de 3 gol 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Kayserisopr deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Rize'de 3 gol 1 kırmızı kart
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda daha atak bir futbol sergilerken; 61. dakikada  Rizespor atağında Aylton Boa Morte ceza sahasının girişinde rakibini faulle durdurunca topun başına Jonjo Shelvey geçti. İlk yarının son saniyelerinde kullandığı serbest vuruşta top az farkla dışarı çıkan Shelvey bu kez Bilal’i mağlup ederek, takımını öne geçirmeyi başardı. 
Golden sonra Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, oyuncu değişikliklerine giderek, . Hasan Ali Kaldırım’ın yerine Lionel Carole; Ali Karimi’nin yerine ise oyuncu Carlos Mane’yi aldı. 
Kayserispor rakip kalede gol ararken 81. dakikada gelişen Çaykur Rizespor kontratağında Zeqiri son dokunuşu yaparak farkı 2’ye çıkardı. 
84. dakikada saha karışırken Gökhan Sazdağ ile Varesanovic arasında yaşanan gerginliğe diğer futbolcular da dahil oldu. Karşılaşmanın hakemi her iki futbolcuya da sarı kart gösterirken; yedek kulübesine yansıyan gerginliğin ardından Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz kırmızı kart gördü. 

Rize'de 3 gol 1 kırmızı kart
Tansiyonun yükselmesine neden olan Varesanovic 90. dakikada farkı 3’e çıkarmayı başarırken; Kayserispor, kırmızı kart gören Burak Yılmaz ile çıktığı 5’inci maçında ilk kez sahadan puansız ayrıldı.