Reyhan Karaca sürprizi yaşandı

Uzun yıllar Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanlığı yapan Musa Soykarcı'nın oğlu Mehmet Alper Soykarcı, Gamze Kalabey ile dünya evine girdi.

Reyhan Karaca sürprizi yaşandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Soykarcı ve Kalabey ailelerinin mutlu günü
Uzun yıllar Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanlığı yapan Musa Soykarcı’nın oğlu Mehmet Alper Soykarcı, Gamze Kalabey ile dünya evine girdi.
Spor, siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren nikah merasimi Mahall Balo Ve Kongre Merkezi - Kayseri Düğün Salonu yapıldı. Dillere destan muhteşem düğünde Soykarcı ile Kalabey ailelerini dostları yalnız bırakmadı. Düğünde genç çiftin nikahını Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın kıyarken, nikah şahitliğini de Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, İYİ Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayserispor eski yöneticisi Mehmet Çakmak Uyar ve gelinin yakın arkadaşları yaptı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, genç çifte mutluluk diledi.
Düğünde Soykarcı ailesinin yakın akrabası ünlü sanatçı Reyhan Karaca da hazır bulundu. Davetli olarak İstanbul’dan gelen Karaca, yoğun istek üzerine düğünün ilerleyen saatlerinde sahnede yer aldı. Çıkış parçası ‘Sevdik sevdalandık’ şarkısıyla sahne alan Karaca, düğün havalarıyla da geceye ayrı bir renk kattı.  Biz de genç çifte bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.