Resmen başvuru yaptı

İyi Parti'de belediye başkanlıkları için aday olmak isteyen isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Kocasinan için daha önce aday adayı olacağını açıklayan isim resmi başvurusunu yaptı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Resmen başvuru yaptı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Siyasi partilerde gözler yerel seçimlere çevrildi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlere yönelik adaylar kentte merak konusu olurken, bu konuda İyi Parti’de de hareketli günler yaşanıyor. Partide daha önce Kocasinan Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan partinin kurucuları arasında da yer alan aynı zamanda İll Başkan Danışmanı olarak da görev yapan  Kürşat Taşdemir, resmi olarak başvurusunu yaptı.

Resmen başvuru yaptı

İyi Parti İl Başkanlığında açıklamalarda bulunan Taşdemir, “İyi Parti Kocasinan Belediyesi Başkan aday adaylığı resmi başvurumu İl Başkanlığımıza sundum. Başvuru törenimizde başta İl Başkanımız Tansu Şener ve teşrif eden tüm partili yol arkadaşlarıma dostlarıma sevenlerime katıldıkları için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız …” dedi.
 

Resmen başvuru yaptı