Rekor promosyonda imzalar atıldı! İşte hesaplara geçeceği tarih

Kayseri Kocasinan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Akbank arasından yapılan rekor promosyon anlaşmasında imzalar atıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Rekor promosyonda imzalar atıldı! İşte hesaplara geçeceği tarih

Kayseri'nin Kocasinan İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde eğitim camiasını sevindiren önemli bir gelişme yaşanmış İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı personelin maaş ve ücretlerinin hangi bankadan ödeneceğini belirleyecek banka promosyonu anlaşması belli olmuştu.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ihale sürecinde rekabet eden bankalar arasında en yüksek tutar olan Akbank ile 58 bin TL promosyon bedeli üzerinde anlaşma sağladığını açıklamıştı. Müdürlükten yeni yapılan açıklamaya göre Akbank ile yapılan promosyon sözleşmesinde imzalar atıldı. 

Rekor promosyonda imzalar atıldı! İşte hesaplara geçeceği tarih

58 bin TL'lik rekor promosyon antlaşmasına göre Kocasinan'a bağlı olan okullarda görev yapan personellerin maaş, ek ders, fazla mesai, ikramiye, promosyon tutarı ve diğer ödemeler Akbank üzerinden ödenecek. 58 bin TL'lik promosyon, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar hesaplara yatırılacak.

Müdür Çiçek, 'Tüm eğitim çalışanlarımıza hayırlı olsun'

Kocasinan İlçe Millî Eğitim Müdürü Erkan Çiçek yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi; "Müdürlüğümüz ile Akbank arasında yapılan promosyon sözleşmesinde imzalar atıldı. Sözleşmeye göre 3 yıllığına ödenecek olan 58.000 ₺ promosyon, hesaplara 31 Temmuz 2024 tarihine kadar geçecek. Tüm eğitim çalışanlarımıza hayırlı olsun."