'Rakamlar ortada, halk zenginleşti' diyen AK Partili vekile fotoğraflı tepki…

AK Partili vekilin sözleri tepkileri de beraberinde getirdi. CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer: Yeter artık milletin aklıyla alay ettiğiniz...

'Rakamlar ortada, halk zenginleşti' diyen AK Partili vekile fotoğraflı tepki…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “Rakamlar ortada, halk zenginleşti" diyen AK Partili vekile, Kayseri’den çekilen bir fotoğrafla yanıt verdi. Çöpten bir şeyler arayan bir kadının fotoğrafını paylaşan Özer, “Zamlar, enflasyon vatandaşın belini bükerken, insanlar 'Geçinemiyoruz' diye feryat ederken, işsizlik, umutsuzluk, karamsarlık, gelecek endişesi tavan yapmışken, bir AKP Milletvekili çıkıp, bu yaşananlardan, yaşattıklarından utanmadan 'Rakamlar ortada, halk zenginleşti' diyebiliyor. Artık yeter. Yeter artık milletin aklıyla alay ettiğiniz” dedi.

CHP İl Başkanı Özer'den, 'Rakamlar ortada, halk zenginleşti' diyen AK Partili vekile fotoğraflı tepki…
“KAYSERİ'DE, SON 4 AYDA AKTİF SİGORTALI SAYISI 10 BİN 296 KİŞİ AZALDI, İNSANLAR İŞİNİ KAYBETTİ”
“Artık yeter” diyen CHP Kayseri İl Başkanı Özer, tepkisinde şu ifadeleri kullandı:  Kayseri'de bu fotoğraf çekilirken, AKP'li vekil "Rakamlar ortada, halk zenginleşti" diyordu!  Kayseri'de, son 4 ayda aktif sigortalı sayısı 10 bin 296 kişi azaldı, insanlar işini kaybetti.  Kentte işsizlik ödeneği hak eden kişi sayısı yüzde 207,4, işsizlik ödeneğine başvuran kişi sayısı yüzde 94,7 arttı. Kayseri'de her 2 kişiden biri icralık. Kentte son bir yılda yoksul hane sayısı 67 bin arttı ve her 4 haneden biri devlete muhtaç yaşıyor. Zamlar, enflasyon vatandaşın belini bükerken, insanlar 'Geçinemiyoruz' diye feryat ederken, kara kara düşünürken, faturalarını ödeyemez halde karanlığa mahkum edilip, gözyaşı dökerken, işsizlik, umutsuzluk, karamsarlık, gelecek endişesi tavan yapmışken, bir AKP Milletvekili çıkıp, bu yaşananlardan, yaşattıklarından ve Kayseri'de daha bugün çekilen bu fotoğraftan da utanmadan 'Rakamlar ortada, halk zenginleşti' diyebiliyor. Artık yeter. Yeter artık milletin aklıyla alay ettiğiniz. Bunları AKP yaptı. Zamlar, bu enflasyon AKP'nin kötü yönetiminin eseri. Yıllardır aynı yüzler aynı sözler, bu kötü tablonun sebebiler. Saraydan bakanlar ve sadece saraya bakanlar gerçekleri göremez. Halkın halini bilmez! Umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan. Hep birlikte inşa edeceğiz özlenen Türkiye'yi.

CHP İl Başkanı Özer'den, 'Rakamlar ortada, halk zenginleşti' diyen AK Partili vekile fotoğraflı tepki…

TBMM KİT Komisyonu’nda CHP’li vekiller yaşanan ekonomik sıkıntılara dikkat çekerken AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, “Halk zenginleşti, rakamlar ortada…” yönünde ifadeler kullanmıştı.