Rainbow Polikarbonat hisse geri alımı yapıyor

Rainbow Polikarbonat Sanayi Ticaret A.Ş. pay alım işlemlerine devam ediyor? Peki Rainbow Polikarbonat perşembe günü ne kadar geri alım yaptı?Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Rainbow Polikarbonat hisse geri alımı yapıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2021 yılının Aralık ayında Borsa’ya açmışlan ve Ana Pazar’da “RNPOL” koduyla işlem yapan Rainbow Polikarbonat Sanayi Ticaret A.Ş. 10.02.2023 tarihinde Yönetim Kurulunun aldığı karar ile "Şirketimizin faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmaması sebebiyle pay sahiplerini korumak ve sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunmak" için geri alım kararı açıklamıştı. Geri alım kararı sonrası Rainbow Polikarbonat KAP'a yaptuığı açıklamada: "Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 10.02.2023 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında;

Şirketimizce 08.06.2023 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 15,50-15,58 TL fiyattan toplam 7.232 Adet RNPOL payları geri alınmıştır.

Bu işlemle, şirketimiz tarafından geri alım süreci çerçevesinde geri alınan payların toplam adedi 550.000 adet pay ve geri alınan payların şirket sermayesine oranı % 1,8333 dür.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz."