Rahman son yolculuğuna uğurlandı

Erciyes Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde öğrenci olan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Endonezyalı öğrenci Kemas Radiya Rahman son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Rahman son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde öğrenci olan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Endonezyalı öğrenci Ananda Kemas Raditya Rahman son yolculuğuna uğurlandı.

Rahman, bugün öğle namazına müteakiben Talas Dedeoğlu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye; Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Erciyes Üniversitesi Rektörü Fatih Altun, Rahman'ın yakınları ve sevenleri katıldı.

Rahman son yolculuğuna uğurlandı

Başkan Yalçın X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile taziye bildirdi. Başkan Yalçın: "Endonezyalı üniversite öğrencisi Kemas Raditya Rahman'a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." dedi.

Kayseri Olay Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve acılı ailesine de başsağlığı dileriz.