Profesyonel cilt bakımı ile cildinizi derinlemesine temizleyebilirsiniz

Mevsim geçişleri, hava kirliliği, beslenme bozuklukları, su tüketiminin azlığı ve makyaj artıkları gibi dış faktörlerden dolayı cilt yıpranır ve matlaşır. Cildin iyi temizlenmemesinden ve nefes almamasından dolayı cilt üzerinde akne sivilce yada siyah nokta gibi problemlerle karşılaşılabilir. Bu problemlerin üstesinden gelmek için evde yapılan tekniklerden başka profesyonel olarak uygulanan cilt bakımı tercih edilmelidir.

Profesyonel cilt bakımı ile cildinizi derinlemesine temizleyebilirsiniz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yoğun şehir ve iş hayatı çoğu zaman cildinize gerekli özeni göstermemenize sebep olur.  Operatör Dr Leyla Arvas, cilt bakımı İstanbul Quartz Clinique profesyonelleri tarafından uygulandığını belirterek, cilt bakımı ile aklınıza takılanları sizler için yanıtlıyor.

Neden Cilt Bakımı

Cilt bakımı İstanbulda medikal ürünlerin kullanıldığı ve cildin yenilenmesini sağlandığı, ayrıca cilt sorunlarının tedavisinde amaç olarak uygulanan bir bakım şeklidir.  Mevsim geçişleri, hava kirliliği, beslenme bozuklukları, su tüketiminin azlığı ve makyaj artıkları gibi dış faktörlerden dolayı cilt yıpranır ve matlaşır. Cildin iyi temizlenmemesinden ve nefes almamasından dolayı cilt üzerinde akne sivilce yada siyah nokta gibi problemlerle karşılaşılabilir. Bu problemlerin üstesinden gelmek için evde yapılan tekniklerden başka profesyonel olarak uygulanan cilt bakımı tercih edilmelidir. Düzenli olarak yapılan medikal cilt bakımında, cilt kusurları düzeltilir, cilt derinlemesine olarak temizlenerek parlaklaşır, aydınlık ve pürüzsüz görünür.

Medikal cilt bakımı nasıl uygulanır

Medikal cilt bakımı için öncelikle kişinin cilt analizi yapılır. Uygulanacak olan kişinin cilt ihtiyaçları belirlenir ve cilt yapısı göz önüne alınarak cilt bakımına başlanır. Medikal cilt bakımı birden fazla aşamalardan oluşur. İlk aşama cilt gözeneklerini kir ve yağlardan derinlemesine temizlenmesi ile başlar.  Buhar terapisi ile gözenekler açılır ve cildin yumuşaması sağlanır. Siyah noktalar, beyaz noktalar ve yağ butonları hassas bir şekilde temizlenir. Daha sonra dezenfekte işlemi için yüksek frekans verilerek sivilcelerin önlem olarak kurutulmasını ve giderilmesine yardımcı olunur. Kişinin cilt problemlerine uygun olarak seçilen nemlendirici maske ve krem uygulamaları ile Medikal cilt bakımı tamamlanır. En önemli adımlar kan dolaşımını hızlandıran masaj uygulaması ve güneşin negatif etkilerinden koruyucu krem uygulanmasıdır.

Medikal cilt bakımının avantajları nelerdir

Medikal cilt bakımı ile deri altındaki hücreler yenilenir ve kolajen üretimi tetiklenir ve hızlanır. Cilt elastikiyeti artar, cilt gergin ve parlak görünmesi sağlanır. Düzenli olarak Medikal cilt bakımı istanbul uygulaması cilt üzerindeki siyah nokta oluşumlarının sivilce ve oluşumlarının negativite eder. Sebum ve nem oranı da engellenerek ciltteki problemler tedavi edilir. Cilt derinlemesine temizlenir ve ihtiyacı olan tüm besinlerin alınması sağlanarak cilt yenilenir.

Kore Cilt bakımı ve Hydrafacial Cilt bakımı hakkında

Uzakdoğulu Koreli kadınlar duru ve şeffaf görünen cilt güzelliklerine uzun vadede uyguladıkları bütün cilt bakımı sayesinde yakalamaktadırlar. Kişinin cildine uygun ürünlerin kullanılmasıyla elde edilen bu muazzam cilt yapısı, uygulanan Kore cilt bakımı 7 aşamalı cilt bakımından oluşmaktadır. 

  • Yağ bazlı temizleyiciler ile cilt yüzeyindeki kir ve makyaj kolay bir şekilde temizlenir,
  • Köpük ya da jel bazlı temizleyiciler ile kullanılan yağ bazlı temizleyici çözülerek ciltteki kirlerin büyük kısmı giderilir,
  • Peeling ve maske uygulaması ile cilt ölü deri ve kalıntılardan temizlenir,
  • Açılan gözeneklerden serum uygulamalarının cildin alt katmanlarına kadar çok daha iyi nüfuz etmesi sağlanır,
  •  Tonik kullanımı ile ciltte kalmış kirler temizlenir ve pH dengesi ayarlanır,
  •  Yüksek konsantrasyona sahip göz ve cilt serum uygulamaları ile yaşlanma karşıtı etki edilir.

Hydrafacial cilt bakımı cildin gençleşmesi yardım eden yaşlanma karşıtı bakım uygulamasıdır Hydrafacial cilt bakımında lekeler ve akneler nazikçe temizlenir. Acısız ve ağrısız bir uygulamadır. Hydrafacial cilt bakımında vorteks teknolojisi, cildin yenilenmesini sağlar, bakımlı vortex başlık cildin gözeneklerini kapatan yağları ve siyah nokta oluşumlarını aspirasyon tekniğini kullanarak derinlemesine temizler. Antioksidan protein ve hiyalüronik asitten oluşan zengin peptit solüsyonları en alt deri katmanına kadar inerek kırışıklıkları çizgileri ve lekelenmeleri tedavi eder. Cilt böylelikle pürüzsüz, soft ve yumuşak görünür.

Cilt bakımı fiyatları nelerdir

Sağlık bakanlığı onaylı merkezlerin internet ve haber sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Cilt bakımı İstanbul Nişantaşı’nda bulunan Quartz Clinique’te uzman estetisyenler tarafından uygulanan Cilt bakımı için +90 212 241 46 24 nolu telefon numaramızı arayarak profesyonellerimize rahatlıkla ulaşabilirsiniz.