Profesör böyle isyan etti: Allah fakirin yardımcısı olsun!

Kayseri Tabip Odası eski Başkanı Prof Dr Hüseyin Per, zamlarla ilgili dikkat çeken bir çıkış yaptı. Prof Per, 'Allah fakirin yardımcısı olsun' ifadelerini kullandı. Detaylar Kayseri Olay Haber merkezince hazırladığımız Kayseri haber bülteninde.

Profesör böyle isyan etti: Allah fakirin yardımcısı olsun!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Tabip Odası eski Başkanı Prof Dr Hüseyin Per, Şehir Hastanesi çıkışı ile dikkat çekti.
Per, emekli, memur zamlarının konuşulduğu şu günlerde Kayseri Şehir Hastanesi’nin aylık kira ve işletim bedeline dikkat çekerek, “Buralar bütçenin kara delikleri ama bize ek MTV konuluyor” dedi.

Geçtiğimiz yıl Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kapatılmasına tepki gösteren Kayseri Tabip Odası eski Başkanı Prof Dr Hüseyin Per, “Güzel olan her şeyi yıkıyoruz. Kuruş kira vermeden günlük 17000 hastaya ulasan Kayseri EAH kapatılarak yerine bugün 10 bin hastaya ulaşılınca keyfedilen 130 milyon kira 40 milyon hizmet bedeli YDA’ya ödenen Şehir Hastanesi açıldı.  Yazıklar olsun” açıklaması yapmıştı.
Prof Dr Hüseyin Per, bu kez de son günlerde konuşulan ve tartışılan memur ve emekli maaş zamları üzerinden Şehir Hastanesi göndermesi yaptı. 
Profesör böyle isyan etti: Allah fakirin yardımcısı olsun!BURALAR BÜTÇENİN KARA DELİKLERİ AMA BİZE EK MTV KONULUYOR
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi, Çocuk Nöroloji uzmanı da olan Prof Dr Hüseyin Per, “Maaş zammının emekli, memur için konuşulduğu bu dönemde Kayseri Şehir Hastanesinin aylık kira ve işletim bedelinin 250 milyon (eski parayla 250 trilyon ) olduğu iddia ediliyor.  Buralar bütçenin kara delikleri ama bize ek MTV konuluyor. Allah fakirin yardımcısı olsun.
Profesör böyle isyan etti: Allah fakirin yardımcısı olsun!